Tuotteet

Ratkaisu pulmaan jo tänään? Valmiiden SaaS–tuotteidemme avulla nopeutat ja automatisoit erilaisten dokumenttien, sopimusten ja prosessien luontia ja käsittelyä.

Sopimus Robotti

Sopimusten täyttäminen ja luominen sujuu jatkossa moninkertaisesti nopeammin kuin aiemmin.

Virtuaalinen Neuvottelutila

Neuvotteluvaiheen sujuvoittaminen on nyt helppoa! Jaa linkki ja seuraa neuvottelujen etenemistä.

Legal Tech

Legal Tech -työkalujemme avulla organisaation omien päivittäisten lakiasioiden hoitaminen onnistuu tasalaatuisesti ja varmasti.

Sopimus Robotti

Sopimus Robotti auttaa käyttäjää tuottamaan tasalaatuisia ja määrämuotoisia sopimuksia tai muita dokumentteja, ohjaten käyttäjää täyttämään tismalleen oikeat kohdat sopimuksesta.

Valmistuneen sopimuksen voi lähettää viilattavaksi Virtuaalisen Neuvottelutilaan, tai suoraan sähköiseen allekirjoitukseen ja/tai sopimusarkistoon.

Palvelu sisältää sekä dokumentit -käyttöliittymän / aloitusruudun sopimuspohjien valintaan ja luonnin aloittamiseen sekä varsinaisen Sopimus Robotin avustamaan sopimuksien tuottamisessa.

Lisätietoa toteutuksesta

Sopimus Robotin taustalla on tehokas konfiguraattori, jolla sopimuksen täyttämiseen voidaan luoda erilaisia monivalintoja, alasvetovalikoita, riippuvuuksia tai muita sääntöjä sopimuksen luontiin.

Virtuaalinen Neuvottelutila

Virtuaalinen Neuvottelutila on selainpohjainen työkalu erilaisten sopimuksien ja dokumenttien neuvotteluun, katselmointiin ja muokkaukseen.

Lisätietoa toteutuksesta

Työkaluun voidaan kutsua asiakkaan organisaation ulkopuolisia käyttäjiä neuvottelemaan dokumenteista määrätyillä oikeuksilla. Valmiin sopimuksen voi suoraan lähettää sähköiseen allekirjoitukseen tai sopimusarkistoon.

Tutustu myös näihin palveluihin

Citruksella ratkaistaan kattavasti erilaisia arjen digitaalisia haasteita. Tutustu konsernimme palvelu- ja tuotetarjontaan.

Apua tietosuojatehtäviin

Tietosuoja-asetus on tuonut mukanaan paljon huomioitavaa ja muistettavaa.

Palkittu myGDPR-palvelu on luotu tietosuojatehtävien lainmukaisen toteuttamisen tueksi ja varmistamiseksi.

Yritysarjen lakiasiointi

Lawder on laki- ja hallintopalveluiden hakupaikka yrityksille.

Maksuttomassa neuvonta-aulassa voit esittää kysymyksesi ja me autamme sinua eteenpäin.

Helpotamme hankinnan hommia

Noventia on ohjelmisto hankinnan ammattilaisille.

Ohjelmiston monipuoliset työkalut on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja ne sopivat kaikkien toimialojen tarpeisiin.

Raikasta digitaalista ajattelua

 Haluamme olla mukana asiakkaidemme arjessa ja auttaa heitä onnistumaan joka päivä.

Olemme ylpeitä siitä, että saamme työskennellä asiakkaidemme kanssa yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden parissa.

Henry Kaunislehto

Uudet mahdollisuudet, innovaatiot

Jenni Lehtelä

Uudet kumppanit, tarjouspyynnöt